Chokoladekage med chokoladecreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm ovnen til 175 grader C. alm. ovn.
Rør sukker og margarine lyst og luftigt. Tilsæt æggeblomme og sirup. Rør det ensartet. Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Sigt blandingen i æggemassen og bland det skiftevis med mælken. Pisk æggehviderne til fast skum og vend det forsigtigt i dejen. Fordel dejen i 2 smurte og melede springforme og bag 30-35 min eller til kagerne er gennembagte. Rør chokoladecremen sammen. Læg den ene kage som bund på et kagefad. Smør 1/3 af chokoladecremen på og læg den anden kage over. Smør resten af cremen over kagen, gerne så den bliver helt dækket. |
|
Opskriften er vist 72367 gange,
og udskrevet 758 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer ronny - 2013-09-28 16:22:13 200 gram blokchokolade gør den meget beder hvis man ikke kan lig den lidt sure smag i cremen anonym - 2013-02-17 15:06:05 vis man putter lidt varm mælk i cremen bliver den ikke lige så sur og tør :) ilse - 2012-02-11 11:05:36 Syntes bestemt ikke om denne kage. Cremen var alt for sur og smagte for kraftigt af chokolade. Bundene var kedelige. Som den første chokoladekage man laver i børnehaveklassen. Sådan en ganske almindelig og tør kage uden nogen Wow effekt. Max - 2012-02-01 17:54:39 Kan man bage den i 1 springform og så flække den? noha - 2010-04-11 17:23:55 meget god men hvordan laver men cremen?? ellers meget god Christina - 2008-06-20 13:56:26 Den her kage er bare rigtig god! En sikker vinder! Jeg har lavet den både til store fødselsdage og barnedåb - den hitter hver gang. Kan evt. pyntes med chokoladespåner eller friske jordbær. Den bliver endnu bedre, hvis man laver den dagen i forvejen! choko-tocko - 2005-01-01 01:01:01 hvad er kvark? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne