Chokoladekage med chokoladecreme

Chokoladekage med chokoladecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Chokoladekage med chokoladecreme, billede 4 Chokoladekage med chokoladecreme, billede 1 Chokoladekage med chokoladecreme, billede 2 Chokoladekage med chokoladecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.sukker
70 g.margarine
1 æggeblomme
0.5 dl.Sirup, lys
4 dl.hvedemel
1.75 dl.kakao
1.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
3 dl.letmælk
3 æggehvider
 
 Chokoladecreme:
2.5 dl.kvark
0.5 dl.cremefraiche
100 g.mørk blokchokolade smeltet
1 dl.kakao
1 spsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Varm ovnen til 175 grader C. alm. ovn.

Rør sukker og margarine lyst og luftigt. Tilsæt æggeblomme og sirup. Rør det ensartet. Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Sigt blandingen i æggemassen og bland det skiftevis med mælken.

Pisk æggehviderne til fast skum og vend det forsigtigt i dejen. Fordel dejen i 2 smurte og melede springforme og bag 30-35 min eller til kagerne er gennembagte.

Rør chokoladecremen sammen. Læg den ene kage som bund på et kagefad. Smør 1/3 af chokoladecremen på og læg den anden kage over. Smør resten af cremen over kagen, gerne så den bliver helt dækket.





karakterer:
Opskriften er vist 72497 gange,
og udskrevet 760 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-28 16:22:13
200 gram blokchokolade gør den meget beder hvis man ikke kan lig den lidt sure smag i cremen

  -   2013-02-17 15:06:05
vis man putter lidt varm mælk i cremen bliver den ikke lige så sur og tør :)

  -   2012-02-11 11:05:36
Syntes bestemt ikke om denne kage. Cremen var alt for sur og smagte for kraftigt af chokolade. Bundene var kedelige. Som den første chokoladekage man laver i børnehaveklassen. Sådan en ganske almindelig og tør kage uden nogen Wow effekt.

  -   2012-02-01 17:54:39
Kan man bage den i 1 springform og så flække den?

  -   2010-04-11 17:23:55
meget god men hvordan laver men cremen?? ellers meget god

  -   2008-06-20 13:56:26
Den her kage er bare rigtig god! En sikker vinder! Jeg har lavet den både til store fødselsdage og barnedåb - den hitter hver gang. Kan evt. pyntes med chokoladespåner eller friske jordbær. Den bliver endnu bedre, hvis man laver den dagen i forvejen!

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er kvark?