Risotto med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 237484 gange,
og udskrevet 6294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (90 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2017-11-08 18:19:18 Sprang bladsellerien over. Men fulgte ellers opskriften. Den er supergod og då er den nem. Der er heller ikke megen opvask bagefter, hvilket også er et plus. Lars Bakken Jepsen - 2014-12-03 14:52:35 Let at lave - smager super godt - kom nogle frosne ærter det ser dekorativ ud Maria - 2014-10-15 11:51:25 Hvordan laver man en oksebouillon? Britta - 2013-09-12 21:08:22 Dejlig opskrift. Jeg kom 1 dl hvidvin i som Torben foreslog og det blev himmelsk. Utrolig nem opskrift! Michael - 2012-06-20 22:42:56 Delikat... dog uden bladselleri Chris - 2011-12-08 21:01:51 Dejlig ret! Smagte ikke helt så kraftigt som forventet, men bestemt ikke sidste gang at den ret bliver lavet. Min første risotto ret -og bestemt ikke den sidste... Trine - 2011-11-09 15:05:36 Den smager super godt! anonym - 2011-10-31 18:25:52 Super lækker ret, er personligt ikke så stor fan af timian, så putter nok lidt mindre i næste gang :) Peter - 2011-09-14 18:13:57 jeg er en dreng på 14 jeg laver mad 2 gang om ugen :) jeg elsker denne ret :) den er hurtig f.eks. når jeg har stil for tager den 50 min at lave så har man mere til til lektier. smager også Fantastisk godt. hvis man er til sammenkog så er det her den fantastiske risotto "ever" :) mvh Peter Heidi - 2011-07-05 20:15:19 Smager super godt. Tilsatte også lidt revet parmasanost, hvilket bestemt ikke gjorde den ringere. Rhodos_Tina - 2011-05-22 12:51:31 Smager fantastisk. Blevet en fast ret her i huset. Torben - 2011-02-16 12:03:38 tilsæt 1 dl hvidvin efter risene ehar fået lidt farve og lad koge lidt ind inden resten kommes i Poul - 2007-11-01 17:51:49 Rigtig god Marian - 2005-01-01 01:01:01 Skiftende fl. tomater ud med friske, og tilsatte til retten til slut, mums, retten er kommet for at blive, meget boernevenlig smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne