Fyldt svinekam med abrikoser
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Sværen ridses til svær på kammen.
Abrikoserne udblødes i vand i et par timer.
Persillen skylles og hakkes.
Abrikoserne hakkes groft, blandes med persille, finthakkede hvidløg og revet appelsinskal.
Der skæres et snit igennem midten af svinekammen, pas på ikke at skære igennem siden.
Fyldet stoppes ind i lommen.
Svinekammens svær krydders med salt.
Vand hældes i bunden af bradepanden.
Steges i ca. 2,5 time ved 160 grader.
Når der serveres steg med svær, skæres al synlig fedt af kød og svær inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 17957 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne