Enebærstegt svinekam fyldt med rodfrugter og nødder
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Indsendt : Red : |
|
|
Enebær knuses let og gnides i sværen sammen med groft salt.
Skær rodfrugterne i mindre stykker og rist dem i olivenolie sammen med hasselnødder. Findel i foodprocessor eller hak det fint med en kniv. Rør massen med sennep og rasp.
Skær et snit igennem svinekammen og fyld blandingen i.
Skræl kartofler og skær i store stykker. Flæk fennikel og fjern stokken. Del den i seks stykker og læg i en bradepande sammen med svinekammen og kartofler.
Steg i forvarmet ovn ca. 75 min ved 180 grader.
Lad kammen hvile ca. 25 min. inden udskæring.
På en pande ristes finthakket rødløg i lidt olie. Balsamico og rødvin tilsættes og koges ind til det halve, fond tilsættes og koges kraftig. Jævnes evt. med lidt maizena udrørt i vand. Lidt koldt smør piskes i saucen og tilsmages med salt og peber.
Ved servering skæres kammen i skiver og anrettes med kartofler, fennikel, sauce og groft brød.
|
|
Opskriften er vist 19047 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne