Fyldte citroner
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Vask citronerne godt. Skær et låg af (ca 1/4 nede)
Tag frugtkødet ud med en kniv eller skarp ske. Læg sardiner, oliven, smør og lidt af frugtkødet i en blender/foodprocessor og kør maskinen kort 2-3 gange til massen er groft hakket. Tilsæt hakket persille og smag til med salt, peber og evt lidt mere citron til massen er frisk og syrlig i smagen. Skær en lille smule af enden af citronerne så de kan stå. Fyld dem (med top) med sardinmassen og læg de afskårne låg på.
Pynt med mynte blade eller små persollekviste. Serveres med ristet brød eller flutes. Tips: udelad oliven og brug i stedet 2 hårdkogte æg og skift så persillen ud med dild Servers stående på et salatblad |
|
Opskriften er vist 13849 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne