Fyldte champignon 03
Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
stokken knækkes af de rensede champignon. hakkes og svitses sammen med det revne løg i smør.
Bland ingredienserne sammen og fyld i champignonerne.
Sættes på bagepapir
og bages i ovnen ved. 175. gr, i 15 min.
Anret portionsvis, og server fransk flutes til. |
|
Opskriften er vist 23506 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne