Fyldte butterdejssnitter

Fyldte butterdejssnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 pk.frossen butterdej
200 g.kogt skinke
1 løg
20 g.smør/margarine
1 æggeblomme
 birkes
 
Opskrift:
Optø butterdejen. Skær den ud i 5x5 cm. store kvadrater. Hak skinken, pil og hak løget og svits begge dele i smør på en pande. Lad fyldet afkøle lidt og fordel det på halvdelen af butterdejsstykkerne. Læg de andre dejstykker over og tryk kanterne godt sammen, evt. med en gaffel. Snitterne pensles med æggeblomme (rørt op med lidt vand), og drysses med birkes. Stil snitterne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 220 grader i 10-15 minutter.

Serveres lune, evt. med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14580 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en herre god ret i skulle tag og prøve den