Fyldte butterdejssnitter
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Indsendt : |
|
|
Optø butterdejen. Skær den ud i 5x5 cm. store kvadrater.
Hak skinken, pil og hak løget og svits begge dele i smør på en pande.
Lad fyldet afkøle lidt og fordel det på halvdelen af butterdejsstykkerne. Læg de andre dejstykker over og tryk kanterne godt sammen, evt. med en gaffel.
Snitterne pensles med æggeblomme (rørt op med lidt vand), og drysses med birkes.
Stil snitterne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 220 grader i 10-15 minutter.
Serveres lune, evt. med salat. |
|
Opskriften er vist 14620 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer bumsen - 2005-01-01 01:01:01 det er en herre god ret i skulle tag og prøve den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne