Trekantkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles, udskæres til trekanter, koges i 5 min. og tages op og lægges i en bradepande. Her stænkes de med olie og steger videre i en varm ovn på nederste rille ved 225 grader i ca. 30-40 min. Drysses med salt og er som pommes frites.
|
|
Opskriften er vist 20067 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Trekanter ?? tænkes der på kvarte kartofler ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne