Fyldt kalkunrulle
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær forsigtigt og med en skarp kniv kalkunbrystet så du får 2 lige store flade stykker.
Bank dem let flade.
Optø spinaten og krydr med salt og peber. Fordel først spinaten dernæst osten og skinken ovenpå. Rul nu kalkunbrystet sammen. Krydr med salt og peber og sno baconen omkring. Bind til sidst bomuldssnoren rundt om så det holder fast på kalkunrullen. Steg rullerne i smør i en stor gryde til rullen er pænt lysebrun på alle sider. Tilsæt så de hele champignon og vand og lad rullerne snurre i ca. 45 minutter. Tag kalkunruller op og pak dem ind i folie. Tag også champignonerne op. Sauce: Lad skyen stå lidt og drys så hvedemelet over, lad det opsuge fedtet og tilsæt så piskefløde og kulør. Smag til med salt og peber. Skær kalkunrullen i passende stykker og server den sammen med kartoffelbåde (kartofler skåret i kvarte og som er penslet med olie, salt, peber og paprika, ca. 1 time ved 200 grader C. alm. ovn.) Tips: Kalkunrullen er ideel som pålæg! Lad rullen blive helt kold og skær så i tynde skiver. Perfekt til sanwich. Spinaten kan skiftes ud med persille eller frisk basilikum, og smuldret feta i stedet for revet mozzarella. |
|
Opskriften er vist 105837 gange,
og udskrevet 20105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2012-10-27 15:09:38 Vi har lavet denne ret nogle gange og jeg ruller den og sætter kød nåle i, og binder den sammen så holder den sig fint. Bagefter er de nemme at klippe fra hinanden igen. Vi er vilde med retten og vi har serveret den for gæster og de mener det samme. :-) Jane K - 2010-09-07 08:10:32 Jeg fik skåret kalkunbrystet i 2 dele, men det var mig umuligt at rulle det. I stedet lagde jeg begge stykker ved siden af hinanden i et ildfast fad. Fik 1 time og 15 min ved 200 grader. Serverede kartoffelmos til og lavede sovs af skyen fra fadet. Jeg fik menget ros af gæsterne, og det smagte kanon godt. Per - 2010-02-19 21:19:38 Husk at knug væden ud af spinaten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne