Fyldt kalkun med spinat og mandler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kalkunbrystet op i midten og læg spinat, feta, mandler og hvidløg i, snør med bommuldssnor eller luk det sammen med kødnåle. Læg det nu i stegepose og i ildfastfad i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 45 min.
Skær gulerødder og rødbeder i tynde strimler og steg dem hurtigt på panden i peanutbutter og bland mandlerne i. Skær kartoflerne i både, drys med salt og peber og pensel dem med lidt olie. og lad dem være i ovnen 25 min. Bland en dressing af fromage frais presset hvidløg, dild og salt og peber. |
|
Opskriften er vist 69553 gange,
og udskrevet 2864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Iben - 2008-12-18 09:31:49 Det er ikke meningen at grøntsagerne skal være møre, der skal være bid i dem =D 5700 - 2007-04-05 10:54:43 Kødet er fedtfattigt - men med 200 g mandler og 1 skefuld peanutbutter er der i hvert fald mange kalorier Per - 2007-02-11 20:01:51 Grønsagerne var jeg noget skeptiske over for, kunne ikke lige forestille mig peanutbutter ville virke godt med grønsager, men det smagte forbavsende godt, dog skulle de have 10-15 minutter på panden for at blive møre, skal vendes tit. Per - 2007-02-11 20:00:18 Denne opskrift er lidt uklar, så jeg vil prøve at forklare lidt bedre her. Fyldet æltes sammen med pestoen til til nærmest en farspølse og lægges i brystet. Kartoflernelægges i en skål eller plastpose og rystes med olie salt og peber. Bryst i stegepose og kartofler lægges i bradepande beklædt med bagepapir og begge dele steger 45 min ved 200 grader C 25 minutter er ikke nok til kartoflerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne