Fyldt kalkun med spinat og mandler

Fyldt kalkun med spinat og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     
Fyldt kalkun med spinat og mandler, billede 4 Fyldt kalkun med spinat og mandler, billede 1 Fyldt kalkun med spinat og mandler, billede 2 Fyldt kalkun med spinat og mandler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
200 g.hakket spinat
100 g.hakkede mandler
100 g.feta i tern 4 %
2 fedhvidløg
1 spsk.pesto
 
4 store gulerødder
4 rødbeder
100 g.mandler
1 spsk.peanut butter
 
12 kartofler
 salt
 peber
 olie
 
5 dl.fromage frais 0.5%
1 spsk.tørret dild
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Skær kalkunbrystet op i midten og læg spinat, feta, mandler og hvidløg i, snør med bommuldssnor eller luk det sammen med kødnåle. Læg det nu i stegepose og i ildfastfad i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 45 min.

Skær gulerødder og rødbeder i tynde strimler og steg dem hurtigt på panden i peanutbutter og bland mandlerne i.

Skær kartoflerne i både, drys med salt og peber og pensel dem med lidt olie. og lad dem være i ovnen 25 min.

Bland en dressing af fromage frais presset hvidløg, dild og salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 69405 gange,
og udskrevet 2861 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-18 09:31:49
Det er ikke meningen at grøntsagerne skal være møre, der skal være bid i dem =D

  -   2007-04-05 10:54:43
Kødet er fedtfattigt - men med 200 g mandler og 1 skefuld peanutbutter er der i hvert fald mange kalorier

  -   2007-02-11 20:01:51
Grønsagerne var jeg noget skeptiske over for, kunne ikke lige forestille mig peanutbutter ville virke godt med grønsager, men det smagte forbavsende godt, dog skulle de have 10-15 minutter på panden for at blive møre, skal vendes tit.

  -   2007-02-11 20:00:18
Denne opskrift er lidt uklar, så jeg vil prøve at forklare lidt bedre her. Fyldet æltes sammen med pestoen til til nærmest en farspølse og lægges i brystet. Kartoflernelægges i en skål eller plastpose og rystes med olie salt og peber. Bryst i stegepose og kartofler lægges i bradepande beklædt med bagepapir og begge dele steger 45 min ved 200 grader C 25 minutter er ikke nok til kartoflerne.