Fyldt kalkun fra Boston
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Højtid: Jul Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
En god stor kalkun på ca.5-6 kg. renses indvendigt og udvendigt for rester af indvolde og voks.
I en stor skål blandes ca. 1kg. fint revne gulerødder med revet/finthakket løg og krydderier.
Kram, med hænderne, cornflakes i, (næsten hele pakken) til massen hænger sammen og slipper skålen.
Fyld derpå kalkunen HÅRDT, (Også under skindet ved lårene) og luk kalkunen til med kødpinde.
Læg kalkunen i en stegepose (maxi) -HUSK at vende posen så spidserne i bunden peger op-ned. Luk posen med den dertil indrettede lukker og klip den øverste spids af til et "skorstenshul".
Steges langsomt ved 170 grader i ca. 25 min. pr. ½ kg.
Serveres med tranebærsovs og/eller tranebærgele og brunede kartofler. |
|
Opskriften er vist 20001 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne