Fyldt kalkun fra Boston

Fyldt kalkun fra Boston, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :     

Ingredienser:
1 Kalkun på ca. 5-6 kg.
1-1.5 kg.gulerødder
1 stort revet eller fint hakket løg
1 pakkecornflakes
2 tsk.salvie
0.5 tsk.stødt anis
 salt
 peber
 
Opskrift:
En god stor kalkun på ca.5-6 kg. renses indvendigt og udvendigt for rester af indvolde og voks. I en stor skål blandes ca. 1kg. fint revne gulerødder med revet/finthakket løg og krydderier. Kram, med hænderne, cornflakes i, (næsten hele pakken) til massen hænger sammen og slipper skålen. Fyld derpå kalkunen HÅRDT, (Også under skindet ved lårene) og luk kalkunen til med kødpinde. Læg kalkunen i en stegepose (maxi) -HUSK at vende posen så spidserne i bunden peger op-ned. Luk posen med den dertil indrettede lukker og klip den øverste spids af til et "skorstenshul". Steges langsomt ved 170 grader i ca. 25 min. pr. ½ kg.

Serveres med tranebærsovs og/eller tranebærgele og brunede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 20001 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu