Fyldt hvidkålshoved
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kålhovedet udhules (den udhulede kål kan bruges til brunkål) Franskbrødet skæres i skiver, som lægges i blød i så meget fløde, som det kan opsuge. Gulerødderne skæres i skiver, koges og pureres, blandes med franskbrødet. Farsen røres med æggene, resten af fløden, Salt og Peber. Til sidst kommes så mange ærter i, at de kan ligge spredt i farsen. Den fyldes i kålhovedet, som ombindes og koges i letsaltet vand ca 2 timer.
Smeltet eller rørt smør gives til. |
|
Opskriften er vist 15222 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer omsonst - 2009-07-04 21:43:37 Skal der udhules oppefra eller nedefra ? Ombindes hvordan og med hvad ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne