Champignonfyldte rødspætter

Champignonfyldte rødspætter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Champignonfyldte rødspætter, billede 4 Champignonfyldte rødspætter, billede 1 Champignonfyldte rødspætter, billede 2 Champignonfyldte rødspætter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 pt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Drys fileterne med salt & lad dem ligge køligt, mens grønsagerner tilberedes.

Hak de rensede champignons, svits dem i 1 spsk smør & tilsæt salt, peber & citronsaft efter smag.

læg en lille skefuld champinnons på halvdelen af fiskefileterne, læg de andre fiskefileter over & fæstne dem sammen med tandstikker.

Sæt resten af champignonerne tilside. Vend de fyldte fisk i mel, blandet med salt & peber, & steg dem brune i smør.

Sauce:
De resterende champignoner tilsættes samme med fløde og bouillon. Saucen koges igennem. Tilsæt melbolle til den ønskede konsistens er opnået. Smag til med krydderier.

Servering:
Anret fisken på et varmt fad, pynt med citronskiver & pillede rejer & dild kviste.

Serveres med små kogte kartofler & champignonsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 30951 gange,
og udskrevet 647 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10601 (2524 kcal)
KJ pr. Pers. 2650 (631 kcal)
Vægt ialt 2392 gram
Vægt pr. Pers. 598 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 443 KJ (105 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-31 19:11:47
Ikke nødvendigt at fæstne der skal ikke meget fyld i, så hold let ovenpå når du vender så falder fyldet ikke ud.