Bagte kartofler med rejefyld

Bagte kartofler med rejefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.rejer
 fintsnittet kinakål
4 store bage kartofler
 
 Dressing:
2.5 dl.creme fraiche
2.5 dl.mayonnaise
 salt
 hvid peber
2 spsk.eddike
0.5 finthakket løg
1 spsk.sukker
0.25 tsk.karry
 evt.hakket persille
 
Opskrift:
Kartoflerne rengøres, pakkes enkeltvis ind i stanniol og bages i ovnen ved 200°C i ca. l 1/4 time. Kartoflerne pakkes ud (lad evt. stanniolen sidde på den nederste del af kartoflen), og der skæres et kryds foroven. Kartoflen trykkes let, så der bliver et hul at komme fyldet i. Kinakål og rejer kommes i, og dressingen hældes over. Der pyntes med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 22468 gange,
og udskrevet 432 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-16 13:17:10
min lærer sagde det ikke var en ret!

  -   2005-01-01 01:01:01
fin opskrift,meget enkel, tager næsten ingen tid hvis man har travlt.