Bagte kartofler med rejefyld
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kartoflerne rengøres, pakkes enkeltvis ind i stanniol og bages i ovnen ved 200°C i ca. l 1/4 time. Kartoflerne pakkes ud (lad evt. stanniolen sidde på den nederste del af kartoflen), og der skæres et kryds foroven. Kartoflen trykkes let, så der bliver et hul at komme fyldet i. Kinakål og rejer kommes i, og dressingen hældes over. Der pyntes med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 22468 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer michael - 2007-05-16 13:17:10 min lærer sagde det ikke var en ret! Michelle - 2005-01-01 01:01:01 fin opskrift,meget enkel, tager næsten ingen tid hvis man har travlt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne