Jægermesterens fyldte fasan
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fasanerne renses og fyldes med skinken skåret i terninger, hakket løg, persille, salt, peber og basilikum. Fuglen lukkes med en tandstikker.
Brunes derefter i smør, krydres med salt, peber og steger let med løg i skiver og gulerod i terninger, og lidt efter tilsættes bouillon og fløde.
Småsteger i ca. 1 time, til fasanen er mør. Så tages den op og parteres. I skyen tilsættes de friske, rensede champignoner, og sovsen koger op, gene med lidt piskefløde, jævnes og smages til. Trekantkartofler: Kartoflerne skrælles, udskæres til trekanter, koges i 5 min. og tages op og lægges i en bradepande. Her stænkes de med olie og steger videre i en varm ovn på nederste rille ved 225 grader C i ca. 30-40 min. Drysses med salt og er som pommes frites. |
|
Opskriften er vist 23374 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne