Boghvede-crepes med provencalsk rejefyld
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Crepes:
Bland mel og salt i en stor skål. Tilsæt koldt vand lidt efter lidt, til du har en dej af samme konsistens som vandbakkelsesdej (tyk, lind). Dæk dejen med plastfilm og sæt den i køleskabet 24 timer. Næste dag tilsættes yderligere koldt vand, indtil du har en dej med konsistens som til almindelige, tynde pandekager. Brug svinefedt til at bage crepene i, det giver det flotteste resultat. Hæld dejen på en ikke for varm pande og bag crepene på begge sider, til de slipper panden og har fået en sprød kant. Server crepene med fyld: Fyld: Svits løg, hvidløg, pebre, det udkernede tomatkød samt timian i den varme olie 5-7 minutter, krydr med salt og peber, flyt gryden fra varmen og vend rejerne i. Anret pandekagerne med fyldet og lidt af væden samt et drys persille. |
|
Opskriften er vist 9734 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer madsiiii - 2019-04-11 14:03:24 Hvor mange personer er opskriften tænkt til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne