Rejefyld til pirogdej
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Pil løget og skær det i små terninger. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Svits først løgene i smør og tilsæt så svampene. Lad dem svitse med, til svampevæden er kogt ind. Tilsæt paprika og rejer.
Afkøl blandingen, rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 9574 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne