Rejefyld til pirogdej

Rejefyld til pirogdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 løg
250 g.champignon
15 g.smør
0.5-1 tsk.paprika
150 g.rejer
1 dl.creme fraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pil løget og skær det i små terninger. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Svits først løgene i smør og tilsæt så svampene. Lad dem svitse med, til svampevæden er kogt ind. Tilsæt paprika og rejer. Afkøl blandingen, rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9574 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu