Rejefyldte kyllingebryster
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Olie, basilikum og rejer blandes sammen. Der skæres en stor lomme ind i kyllingebrysterne. Rejefyldet fordeles i lommerne. Lommerne lukkes med en tandstik eller kødpind.
Opvarm lidt olie på en pande. Kyllingebrysterne brunes og steges i ca. 4 minutter på begge sider (eller til de har en centrum temperatur på 75 grader). Kyllingebrysterne drysses med salt og peber. Sauce: Løg og melon hakkes fint. Olien varmes på en pande. Løg og melon kommes på panden og steger et par minutter. Bouillon, citronsaft, sukker og majsstivelse røres sammen og tilsættes. Saucen koges sammen og smages til med salt og peber. Gulerodstoppe: Gulerødderne rives fint, og overskydende væde presses fra. Kvark, flødeost, citronskal, hvidløg, og salt røres sammen. Gulerødderne røres i og formes med en ske til små toppe. Servering - Server kyllingebrysterne, med saucen, gulerodstoppe og kogte ris. |
|
Opskriften er vist 11117 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne