Pandekager med ostefyld
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Pisk en dej - eller blend den - lad den hvile og bag så tynde pandekager af den i lidt smør. Nemmest på en teflonpande. Fyld: Lav en opbagning af en tredjedel af smørret og melet, pisk mælken (den må gerne være varm) i lidt efter lidt, smag til med salt og peber og tag blandingen af ilden, når den har fået en blød, lind og glat konsistens. Skær gorgonzolaen i mindre stykker og rør dem i opbagningen sammen med halvdelen af den revne parmesan. Osten skal smelte helt sammen med opbagningen, inden massen fyldes i pandekagerne. Rul pandekagerne sammen med ostefyldet, læg dem i et smurt ildfast fad, smelt resten af smørret og hæld det over pandekagerne sammen med resten af den revne parmesan. Gratinér i ovnen ved 180 grader i nogle minutter, indtil osten smelter og gyldner. Servér straks. |
|
Opskriften er vist 14900 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er god. Det er en jeg utrolig gerne vil anbefale andre og prøve jeg har selv prøvet den en gang og syndes det smagte utroligt godt. så held og lykke til andre der vil prøve denne opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne