Pandekager med ostefyld

Pandekager med ostefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej
4 æg
1 tsk.salt
1.5 dl.mælk
100 g.hvedemel
 Smør til stegning
 
 Fyld
75 g.smør
25 g.hvedemel
2.5 dl.mælk
 Salt
 peber
 LidtMuskatnød, friskrevet
150 g.gorgonzola
50 g.revet parmesan
 
Opskrift:
Dej:
Pisk en dej - eller blend den - lad den hvile og bag så tynde pandekager af den i lidt smør. Nemmest på en teflonpande. Fyld:
Lav en opbagning af en tredjedel af smørret og melet, pisk mælken (den må gerne være varm) i lidt efter lidt, smag til med salt og peber og tag blandingen af ilden, når den har fået en blød, lind og glat konsistens. Skær gorgonzolaen i mindre stykker og rør dem i opbagningen sammen med halvdelen af den revne parmesan. Osten skal smelte helt sammen med opbagningen, inden massen fyldes i pandekagerne.

Rul pandekagerne sammen med ostefyldet, læg dem i et smurt ildfast fad, smelt resten af smørret og hæld det over pandekagerne sammen med resten af den revne parmesan. Gratinér i ovnen ved 180 grader i nogle minutter, indtil osten smelter og gyldner. Servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 14900 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift er god. Det er en jeg utrolig gerne vil anbefale andre og prøve jeg har selv prøvet den en gang og syndes det smagte utroligt godt. så held og lykke til andre der vil prøve denne opskrift.