Ostefyldte Kødroulader

Ostefyldte Kødroulader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.mørt oksekød
 salt
 paprika
150 g.ost i bjælker
 smør til stegning
3 dl.kødbouillon
2 spsk.hvedemel
0.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde skiver eller bed slagteren gøre det. Drys salt og paprika over og læg ostebjælkerne på. Kødet rulles sammen og rullerne fæstnes med grillnåle eller tandstikker. Brun smørret i en gryde og steg rullerne pænt brune hele vejen rundt. Hæld bouillon ved og lad retten småstege til kødet er mørt, ca. 1 time. Tag kødet op. Rør en meljævning og hæld den i skyen. Lad det koge godt igennem. Smag saucen til med salt og paprika og hæld fløden i til sidst. Tag grillnåle/tandstikkere ud af kødet, hæld saucen over og servér med kartofler og grønne bønner.

Tips:

Osten til disse roulader skal helst være en mild Samsø eller Danbo, da ostens smag og lugt forstærkes ved opvarmning.

Ostebjælkerne skal være korte i forhold til kødet, som skal rulles omkring, ellers løber osten ud under stegningen.





karakterer:
Opskriften er vist 9045 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu