Ostefyldte Kødroulader
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : |
|
|
Skær kødet i tynde skiver eller bed slagteren gøre det.
Drys salt og paprika over og læg ostebjælkerne på. Kødet rulles sammen og rullerne fæstnes med grillnåle eller tandstikker.
Brun smørret i en gryde og steg rullerne pænt brune hele vejen rundt. Hæld bouillon ved og lad retten småstege til kødet er mørt, ca. 1 time.
Tag kødet op. Rør en meljævning og hæld den i skyen. Lad det koge godt igennem. Smag saucen til med salt og paprika og hæld fløden i til sidst.
Tag grillnåle/tandstikkere ud af kødet, hæld saucen over og servér med kartofler og grønne bønner.
Tips: Osten til disse roulader skal helst være en mild Samsø eller Danbo, da ostens smag og lugt forstærkes ved opvarmning. Ostebjælkerne skal være korte i forhold til kødet, som skal rulles omkring, ellers løber osten ud under stegningen. |
|
Opskriften er vist 9045 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne