Ostefyldte kødruller
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Flødeost, sennep og peber røres sammen i en skål.
Kødet bankes ud til flade bøffer.
Flødeost smøres ud i et jævnt lag oven på bøfferne. Bacon fordeles herover. Bøfferne rulles sammen og fastgøres med en kødnål eller tandstikkere. Kødrullerne brunes af på panden. Kødrullerne tages op fra panden og lægges i et smurt ildfast fad. Panden koges af med oksebouillon. Tomatpure, rødvin og fløde tilsættes. Der smages til med salt og peber. Saucen hældes over kødrullerne. Retten simrer i ovnen ved 200 grader C. til kødet er mørt, ca. 1½ time. Hertil kan der serveres pestokartofler samt grøn salat. |
|
Opskriften er vist 11486 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2017-10-02 14:01:53 Hvad skal gulerødder og løg i opskriften bruges til? Marie LH - 2009-12-08 19:03:51 Dejlig nem ret. Jeg havde 5 stykker kød, som jeg bankede flade, brugte en pakke bacon (ovenpå osteblandingen), brunede det af på en pande og lagde det i en stegeso. Herefter tog jeg lidt smør på panden og brunede løg og gulerødder, tilføjede væskerne (brugte cremefine 7%), og tilføjede lidt timian. Herefter hældte jeg sovsen over kødet, og stilte retten i ovnen i 1½ time. Jeg serverede en god pasta til (båndpasta), det hele var bare super lækkert! KAN ANBEFALES! kristensen55 - 2008-02-01 17:39:11 dejlig ret. Jeg udelod rødvin, gulerødder, løg og salt. Udskiftede piskefløde med kaffefløde 9% og kom lidt maizena jævning i sovsen. Sørg endelig for at kødrullerne er helt dækket af sovs medens det er i ovnen. birgitte - 2005-01-01 01:01:01 Saucen er for sur. Det fremgår ikke hvordan man skal bruge gulerødder og løg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne