Tomater fyldt med vilde ris
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
De vilde ris sættes over i 8 gange så meget vand som der er ris. Koges under låg i ca. 40 minutter ved svag varme og under låg. Toppen skæres af tomaterne og disse udhules forsigtigt med en teske. Læg åbningen nedad på tomaterne og lad dem dryppe af. Champignon renses og skæres sammen med tomatlågene i små fine tern.
Forvarm ovnen til 180 grader. Hvidløg pilles og knuses. Hvidløg og champignon sauteres af i det varme fedtstof til der ikke dannes mere væde. Tilsæt tomattern og koriander. Lad fyldet køle let af. Rør de kogte ris i sammen med parmesanen. Fyld tomaterne med massen og stil dem i et ildfast fad. Hæld lidt valnøddeolie over hver tomat og bag dem herefter i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 16519 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne