|
600 |
gram |
Skrubbefilet600 gram Skrubbefilet
|
100 |
gram |
Rejer uden skal, kogte100 gram Rejer uden skal, kogte
|
1 |
bdt. |
Dild, frisk1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
100 |
|
Bladselleri100 Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
|
Citron1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
|
|
|
|
1 |
dl. |
Fiskebouillon1 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
spsk. |
Hvedemel2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Citronsaft, friskpresset Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
100 |
gram |
Rejer uden skal, kogte100 gram Rejer uden skal, kogte
|
|
|
|
| |
Fordel rejer, dild og hakket blegselleri (det grønne top) på fileterne. Drys med salt og peber og dryp med citron. Rul fiskene sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld væden ved og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 20 min.
Smelt imens smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Spæd med fiskelagen. Kog igennem nogle min. og smag til med salt, peber og citronsaft.
Hæld saucen over de færdige ruller og drys med rejer og klippet dild.
Servér godt brød til.
|