Rejefyldte citroner
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Skær et låg af citronerne. Skær også bunden til, så citronerne kan stå. Grav kødet ud, med en grapefrugtkniv eller en lille skarp kniv - og gem det. Hak rejerne og gem nogle til pynt. Skær blegselleristilkene og porren i fine strimler.
Bland rejer, blegselleri, porrer, 4 tsk. hakket citronkød og creme fraiche eller mayonnaise. Smag til med Worcestershire sauce, sennep, citronsaft, salt og peber. Fordel fyldet i citronskallerne, pynt med nogle hele rejer og sæt låget på. Server med salatblade og citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 7729 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne