Oksekødsfyldte cannelloni i hvidvinstomater
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, hvidløg og champignoner. Kom olie på en dyb pande og varm den op. Svits først løg, kom så champignoner og hvidløg på og til sidst det hakkede oksekød. Når oksekødet er brunet lidt, tilsættes rødvin, timian og oregano, piskefløde, salt og peber. Læg låg på panden og lad det koge meget sagte ca. 20 min.
Pensl et stort firkantet lasagnefad med olivenolie. Kom 2-3 spiseskefulde kødfyld på pladerne og rul dem sammen. Læg dem side om side, så de støtter hinanden i fadet. Læg 1 bakke sherrytomater ned i kanten af fadet og hæld 3-4 del hvidvin i fadet. Pensl rullerne med olivenolie og kom en lille knivspids smør på hver rulle. Drys reven parmesanost over. Dæk fadet til med folie og stil det ind i ovnen 25 minutter ved 225 grader. Efter 10 minutter tages fadet ud og der øses hvidvinssovs over rullerne for at de ikke skal blive tørre. Det samme gentages 10 min. efter. Efter 25 minutter tages folien af og retten gratineres kort til den er gylden i overfladen.
Servér med Sensommersalat med druer og ristede mandelflager. Vær opmærksom på at lave salat nok, giv evt. brød til også. |
|
Opskriften er vist 14807 gange,
og udskrevet 810 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Sola - 2010-05-20 19:42:11 Cannelloni laves ikke fra lasagneplader. Qualiman - 2008-08-20 09:03:41 Ingredienslisten mangler Champnons Retten mangr også lidt "Bid" lidt chilli eller noget der kunne løfte smagen lidt mangr |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne