Krydrede fyldte ferskner
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Skær fersknerne i halve. Fjern stenene. Udhul dem så der bliver plads til fyldet, men lad noget af frugtkødet blive i hver ferskenhalvdel.
Fyld: Pisk ægget i en skål med mandler, ingefær, sukker og det udhulede ferskenkød. Bland det godt og fordel det i de halve ferskner. Anbring fersknerne i et ovnfast fad. Fordel krydderierne mellem fersknerne. Hæld appelsinsaften ved og bag dem ved 180 grader i ca. 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 8559 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne