Sambusa
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Somalia Indsendt : |
|
|
Hæld vandet fra tunen, og svits kødet på en tør pande sammen med hakket løg indtil løgene er bløde. Smag til med krydderier. Skær rispladerne ud i strimler. Hver strimmel formes til et kræmmerhus, der ender i en løs snip. Kræmmerhuset fyldes med en skefuld af tunblandingen og lukeks med snippen som låg, der holdes fast med lidt melklister. De formede Sambusa frituresteges ved lav varme og lægges til afdrypning for overskydende fedtstof.
|
|
Opskriften er vist 24068 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer sumaja - 2011-07-19 18:31:27 det smager som at man drømmer jeg har spist 10 str mmmmmmmm T - 2010-10-21 11:07:57 det er lækkert... mine børn og mand er vilde med det:) Katja. - 2010-04-08 22:48:44 DET ER NOGET AT DET BEEEDSTE! prøv med halal slagtet oksekød, mums, siger jeg dig! elsker somalier og somalisk mad - er selv dansker. ): helle k. - 2009-11-21 14:53:07 ajj hvor er det lækkert... prøv også med oksekød...mums A.C - 2007-11-05 14:21:13 Det smager vidunderligt!!...<3 SOmalia -girl . - 2007-09-01 13:10:30 SOMALISK MAD ER BEDST nilleline - 2007-04-09 11:45:58 det er bare best med oksekød Anna - 2005-01-01 01:01:01 Det er det bedste jeg har smagt.. Jeg har prøvet det med okse kød det smager også godt :) camilla - 2005-01-01 01:01:01 hey jeg synes at det smager vlidt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne