Fyldte zucchiniblomster
Hovedingrediens : Grøntsager - Squashblomster Indsendt : |
|
|
Åbn blomsten og fjern knoppen i bunden af blomsten. Skyl blomsterne forsigtigt under koldt vand og tør dem med køkkenrulle.
Hæld 500 ml vand i en skål og tilsæt mel, salt og peber under stadig omrøring. Lav en tyk, cremet dej. Er den for tynd tilsættes yderligere mel. Er den for fast tilsættes yderligere vand. Lad dejen hvile 30 min. Læg ansjosfileter i en skål og dæk dem vand. Efter 10 minutter sigtes vandet fra.
Olivenolien hældes i gryde, 2-3 cm op og opvarmes til 190 grader. Prøv evt. med tændstik, den skal syde omkring træenden. (Kom nu ikke svovlenden i.).
Imens tilberedes fyldet. Mozzarella og ansjos lægges i en skål. Blomsterne åbnes og fyldes. Spidsen af blomsten drejes rundt så den fæstner omkring fyldet. De fyldte squash dyppes i dejen og steges i den varme olie, kom ikke for mange i olien ad gangen. Steg dem gyldne ca. 1-2 minutter pr. hold squashblomster. Vend dem jævnligt i olien. Tag dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Anrettes på varme tallerkner og drysses med salt. Pynt med citronbåde og servér straks.
|
|
Opskriften er vist 11608 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne