Fyldte zucchiniblomster

Fyldte zucchiniblomster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager - Squashblomster

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
24 squashblomster
5 dl.vand
280 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 knsp.peber
6 ansjosfileter i olivenlage finthakket
 Olivenolie til fritering
300 mozzarella
 citronbåde
 
Opskrift:
Åbn blomsten og fjern knoppen i bunden af blomsten. Skyl blomsterne forsigtigt under koldt vand og tør dem med køkkenrulle. Hæld 500 ml vand i en skål og tilsæt mel, salt og peber under stadig omrøring. Lav en tyk, cremet dej. Er den for tynd tilsættes yderligere mel. Er den for fast tilsættes yderligere vand. Lad dejen hvile 30 min. Læg ansjosfileter i en skål og dæk dem vand. Efter 10 minutter sigtes vandet fra. Olivenolien hældes i gryde, 2-3 cm op og opvarmes til 190 grader. Prøv evt. med tændstik, den skal syde omkring træenden. (Kom nu ikke svovlenden i.). Imens tilberedes fyldet. Mozzarella og ansjos lægges i en skål. Blomsterne åbnes og fyldes. Spidsen af blomsten drejes rundt så den fæstner omkring fyldet. De fyldte squash dyppes i dejen og steges i den varme olie, kom ikke for mange i olien ad gangen. Steg dem gyldne ca. 1-2 minutter pr. hold squashblomster. Vend dem jævnligt i olien. Tag dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir eller køkkenrulle. Anrettes på varme tallerkner og drysses med salt. Pynt med citronbåde og servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11606 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu