Fyldte vinblade med tomatconcassé
Indsendt : |
|
|
Vælg 16 store vinblade og skyl dem grundigt. Læg dem til afdrypning i en sigte.
Kog risene efter anvisningerne på pakken. De varme ris røres godt sammen med rosiner, pinjekerner, olivenolie samt mynte, salt og friskkværnet peber. Lad blandingen køle helt af. Læg ca. 1 spsk af risblandingen på hvert blad. Pak bladene godt sammen omkring risen. Læg de fyldte vinblade tæt sammen i en sauterpande. Dæk dem halvt med vand tilsat citronsaft og lad dem simre under låg ved meget lav varme i 15-20 min. Lad de færdige vinblade køle helt af. Flå tomaterne og skær dem i både. Fjern kernerne. Hak tomatkødet fint. Anret tomatconcasséen på fire små tallerkner og læg fire kolde vinbladeruller på hver tallerken. Serveres f.eks. med en kold creme fraiche sauce med hvidløg. |
|
Opskriften er vist 8981 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne