Fyldte vinblade med tomatconcassé

Fyldte vinblade med tomatconcassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
16 store vinblade fra glas eller vacuumpakke
1 dl.basmatiris
0.5 dl.rosiner
0.5 dl.pinjekerner
2 spsk.olivenolie
0.5 tsk.tørret mynte
4 store tomater
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vælg 16 store vinblade og skyl dem grundigt. Læg dem til afdrypning i en sigte.

Kog risene efter anvisningerne på pakken. De varme ris røres godt sammen med rosiner, pinjekerner, olivenolie samt mynte, salt og friskkværnet peber. Lad blandingen køle helt af.

Læg ca. 1 spsk af risblandingen på hvert blad. Pak bladene godt sammen omkring risen. Læg de fyldte vinblade tæt sammen i en sauterpande. Dæk dem halvt med vand tilsat citronsaft og lad dem simre under låg ved meget lav varme i 15-20 min. Lad de færdige vinblade køle helt af.

Flå tomaterne og skær dem i både. Fjern kernerne. Hak tomatkødet fint. Anret tomatconcasséen på fire små tallerkner og læg fire kolde vinbladeruller på hver tallerken.

Serveres f.eks. med en kold creme fraiche sauce med hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 8974 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu