Fyldte vandbakkelser med hindbærpuré
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Bring vand og smør i kog. Tilsæt mel og sukker. Varm dejen igennem under omrøring til den slipper gryde og ske. Kom dejen i en skål og lad den køle af i ca. 2 min. Pisk ægget let sammen og pisk det i dejen lidt efter lidt. Dejen må ikke være for lind. Form dejen med 2 teskeer til 18 små boller og sæt dem på en plade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen. Tag vandbakkelserne af bagepladen og lad dem køle af.
Hindbærpuré: Pres hindbærrene gennem en sigte. Smag til med sukker. Stil hindbærpuréen tildækket i køleskab i mindst ½ time. Fyld: Pisk flødeosten blød med appelsinsaft, tilsæt lidt ad gangen, og pisk til osten er jævn og cremet. Smag til med sukker og appelsinskal. Ved servering: Fordel ostefyldet i vandbakkelserne. Anret dem med hindbærpuréen på 6 tallerkner. Bagetid: Ca. 25 min. ved 200 grader |
|
Opskriften er vist 39126 gange,
og udskrevet 797 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Kenned999 - 2007-06-27 11:37:55 Prøv med flødeskum og kyskager i stedet for flødeosten. mmmm bliver helt sulten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne