Fyldte skinkeschnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med grønsagerne: Skær dem alle i mundrette stykker og kom dem i et ovnfast fad. Had de pillede hvidløgsfed fint og vend dem i grønsagerne sammen med olie og vineddike. Krydr med salt og peber og bland timian og/eller rosmarin i. Bag grønsagerne, mens de er i ovnen, så de ikke bage tørre. Kom schnitzlerne i en plastpose og bank dem tyndere. Læg ½ skive mozzarella og salvie på den ene halvdel. Fold den anden halvdel over og fæstn med kødnåle. Vend i melblandet rasp. Krydr med salt og peber. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider i olie på en pande. Dæmp varmen og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side. Anret sammen med grønsagerne på et fad.
|
|
Opskriften er vist 19342 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mira - 2014-07-17 20:59:36 Lyder rigtig lækker :) Per - 2009-08-17 08:43:40 Det må dælme sige det smager Filme behagligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne