Fyldte rødspættefileter med appelsin og peberfrugt
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Drys rødspættefileterne med salt og peber.
Rens peberfrugten og hak den halve fint (resten skæres i ringe). Bland den med rasp og reven skal og saft af ½ appelsin. Fordel fyldet på rødspættefileterne, der rulles op. Sæt en tandstikker i. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Dryp saften af en hel appelsin over. Bag fisken i en varm ovn ved 180 grader i 25-30 min. til fisken er mør. Retten pyntes med grøn peber og appelsinvifter. |
|
Opskriften er vist 16531 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2008-12-01 00:31:56 filetterne bliver alt for tørre ved 25-30 min., uanset om der er peberfrugt og appelsinsaft tilsat i, det er bedre med 15 min., og hvis man har penslet fadet først med lidt smør eller olie. For ellers hænger den brandfast i "fadet", og for at alt kan "fyldes i", er det nødvendigt med superstore fileter!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne