Fedtkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og hjortetaksalt og ælt det godt med fedt, margarine, sukker og æggeblomme.
Tril dejen ud i fingertykke stænger. skær stængerne i 5 cm. stykker. Tril dem til kugler og tryk dem flade. Bagetid: ca. 20 minutter midt i en forvarmet ovn på 160 grader C alm. ovn (varmluft 150 grader) |
|
Opskriften er vist 21287 gange,
og udskrevet 505 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer dortw - 2005-01-01 01:01:01 de gode jygi - 2005-01-01 01:01:01 pas på!!!! de er vanedannende, *ss* |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne