Fyldte markchampignoner
Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader. Champignonerne rengøres, træk stilken ud, da det er hovedet, der skal fyldes.
Løg, tomater, agurk og champignonstilke skæres ud i små tern og ristes i smør. Krydres med salt og peber. Tilsæt rasp for at holde sammen på massen.
Champignonhovederne ristes i lidt smør og lægge i et smurt fad. Fyldet kommes i, og de sættes i en varm ovn ca. 8 min.
|
|
Opskriften er vist 10911 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne