Fyldte løg med mangold
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : |
|
|
Pil løgene og skær dem lidt til i bunden, så de kan stå fast. Kom løgene i letsaltet vand og kog dem i ca. 12-15 min, hvorefter de tages op og udhules med en ske. Den udhulede løgmasse kan hakkes og svitses sammen med den finthakkede mangold på en pande. Sesamfrø drysses over og fyldet kommes i de udhulede løg. 100 g ristede bacontern kan drysses over ved serveringen.
|
|
Opskriften er vist 9620 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne