Fyldte løg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : |
|
|
Løgene pilles og koger i ca. 5 min. De tages op og udhules fra toppen med en ske.
Champignonerne renses, skives og svitses i olie. Lidt af løgindmaden tilsættes. Rasp, persille og skivede oliven kommes i, og fyldet puttes i løgene, der stilles i et smurt ildfast fad og dryppes med lidt olie og citron.
Bages i ovn i ca. ½ time ved 180 grader.
|
|
Opskriften er vist 15264 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne