Fyldte kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : Red : |
|
|
Tø spinaten op, kog den i et dørslag og tryk så meget vand af som muligt. Bland spinat og basilikum. Hak tomaterne fint og tilsæt dem sammen med hvidløg og reven ost. Skær skindet fri fra kødet ved enden af hvert kyllingelår. Løft skindet fra kødet med fingrene og stop fyldet ind. Læg skindet på plads og læg kyllingelårene i en lille bradepande. Pensl lårene med en blanding af olie og soya og drys dem med salt og peber. Steg lårene nederst i ovnen ca. 40 min. ved 200 grader, til de er gennemstegte. Server kyllingelårene med pasta og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 14630 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer marina 15 år - 2005-01-01 01:01:01 få dine børn til spise grønsager!! det er et stort problem.. ik? så lav en kødsovs med grønsager os skruer... ingredienser... 2X 500 gram oksekød, 2 pore, 1/2 løg, skæres meget fint, 2 peberfrugter(helst gul, rød el. orange). tomatpyre, 6 gulerodder, blent det hele i en blender... vand efter behag, 1 1/2 tsk salt, og krydderier efter smag..... og ellers laves det bare som en alm. kødsovs...... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne