Fyldte kyllingelår

Fyldte kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 hele kyllingelår
 
 Fyld:
175 g.frossen grofthakket spinat
4 friskhakkede basilikumblade
4 soltørrede tomater i olie
2 fedpresset hvidløg
0.75 dl.reven parmesanost
1 spsk.olie
1 spsk.sojasauce
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tø spinaten op, kog den i et dørslag og tryk så meget vand af som muligt. Bland spinat og basilikum. Hak tomaterne fint og tilsæt dem sammen med hvidløg og reven ost. Skær skindet fri fra kødet ved enden af hvert kyllingelår. Løft skindet fra kødet med fingrene og stop fyldet ind. Læg skindet på plads og læg kyllingelårene i en lille bradepande. Pensl lårene med en blanding af olie og soya og drys dem med salt og peber. Steg lårene nederst i ovnen ca. 40 min. ved 200 grader, til de er gennemstegte. Server kyllingelårene med pasta og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14630 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
få dine børn til spise grønsager!! det er et stort problem.. ik? så lav en kødsovs med grønsager os skruer... ingredienser... 2X 500 gram oksekød, 2 pore, 1/2 løg, skæres meget fint, 2 peberfrugter(helst gul, rød el. orange). tomatpyre, 6 gulerodder, blent det hele i en blender... vand efter behag, 1 1/2 tsk salt, og krydderier efter smag..... og ellers laves det bare som en alm. kødsovs......