Fyldte kartofler med tomatsovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skrub kartoflerne helt rene og skær et låg af.
Udhul kartoflerne med en skarp kniv således, at der er ca. 1 cm skal tilbage.
Sæt kartoflerne med lågene i kogende vand, læg lågene på gryden og lad kartoflerne forkoge i ca. 10 minutter.
Hak 2 fed hvidløg og svits dem i 2 spsk olie.
Hak tomaterne og kom dem i gryden.
Tilsæt laurbærbladene samt et drys salt peber og sukker.
Lad sovsen simre under låg i ca. 10 minutter.
Hak løgene og de sidste 2 fed hvidløg til fyldet og svits dem i 2 spsk olie.
Løgene må gerne blive gyldne.
Hak mandler og rosiner og svits dem i et par minutter.
Hak persillen, tilsæt den og bland fyldet godt sammen med lidt salt og peber.
Afdryp kartoflerne og pres fyldet ned i de 8 kartofler.
Læg lågene på og sæt kartoflerne ned i tomatsovsen.
Lad de fyldte tomater simre i ca. 10 minutter i sovsen.
|
|
Opskriften er vist 9203 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne