Fyldte hvidkålshoveder
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
De yderste blade tages af kålhovedet, og der skæres et låg af ved stokken. Kålen udhules med en lille kniv, til der er en skal tilbage på 2-3 cm´s tykkelse.
Ingredienserne til farsen kommes i en skål og røres sammen til en lind fars. Farsen kommes i kålhovedet, men sørg for lidt ekstra plads, så den kan hæve under kogningen. Låget lægges på og dækkes med et par løse kålblade. Kålhovedet bindes til med bomuldssnor, og det kommes i en gryde og dækkes med vand og koges, til farsen er gennemkogt, 2½-3 timer. Kålhovedet tages op, låget tages af, og det fyldte kålhoved stilles på fadet med åbningen nedad. Fyldt hvidkål serveres med smeltet smør og rugbrød. Resten af kålen kan snittes og koges sammen med kålhovedet. Den tages op af suppen, vendes i lidt smør og smages til med peber og evt. revet muskatnød. |
|
Opskriften er vist 11087 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-19 16:49:48 Smager også godt med kaperssauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne