Fyldte hjerter

Fyldte hjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 svinehjerter
150 bacon
2 mellemstore løg
3 tsk.timian
1 bdt.persille
300 g.hakket flæskekød
 salt
 peber
 
 Endvidere:
6-8 skiverbacon
4 spsk.smør
3-4 dl.bouillon eller vand
 jævning
 
Opskrift:
Skær bacon i små terninger og svits dem i en tykbundet gryde sammen med hakkede løg. Tag det fra varmen og bland timian, hakket persille og hakket flæskekød i. Krydr med salt og peber.

Fyld farsen i hjerterne og vikl baconskiver om. Hold det hele sammen med bomuldsgarn.

Brun hjerterne på alle sider i gryden. Hæld halvdelen af bouillonen ved og lad hjerterne stege 1½-2 timer. Tag dem op og hæld resten af væden ved. Jævn skyen til sovs. Smag den til.

Skær hjerterne i skiver og servér dem med kogte grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 20452 gange,
og udskrevet 331 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-22 16:58:28
Kom evt. også æbler i farsen.

  -   2010-07-01 11:31:25
Det er bare saa laekkert ,serverede osse kartofler til mums