Fyldte hjerter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i små terninger og svits dem i en tykbundet gryde sammen med hakkede løg. Tag det fra varmen og bland timian, hakket persille og hakket flæskekød i. Krydr med salt og peber.
Fyld farsen i hjerterne og vikl baconskiver om. Hold det hele sammen med bomuldsgarn. Brun hjerterne på alle sider i gryden. Hæld halvdelen af bouillonen ved og lad hjerterne stege 1½-2 timer. Tag dem op og hæld resten af væden ved. Jævn skyen til sovs. Smag den til. Skær hjerterne i skiver og servér dem med kogte grønsager. |
|
Opskriften er vist 20452 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-22 16:58:28 Kom evt. også æbler i farsen. pia oesten - 2010-07-01 11:31:25 Det er bare saa laekkert ,serverede osse kartofler til mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne