Couscous med lam, abrikos og mandler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Oprindelsesland : Marokko Indsendt af : KimonDK Indsendt : |
|
|
Skær kødet i store stykker. Læg alle ingredienserne til bouillonen i en gryde og dæk med vand. Bring det i kog og skum urenheder væk. Lad det simre en 1/2 time.
Skræl gulerødder og majroer og halver dem. Tilsæt dem sammen med abrikoser og mandler og lad det simre videre i en 1/2 time. Del courgetten i kvarter og tilsæt den sammen med persille og koriander. Lad retten simre videre i en 1/2 time. Smag til med salt og peber. Læg couscousgrynene i en skål med smør og salt og overhæld dem med 4,5dl kogende vand. Lad dem stå i 2 min. Rør derefter igennem med en gaffel. Tilsæt eventuelt mere vand og lad dem trække til de er møre og løse. Tips: Safran og knust peber kan pakkes i et kaffefilter, inden de lægges i gryden, så det ikke bliver fjernet ved en fejl, når retten skummes. |
|
Opskriften er vist 38368 gange,
og udskrevet 872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne