Matusha
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Zambia Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i en tør gryde. Når kødet har taget farve, hældes olien i. Tilsæt det hakkede løg og hvidløg, og lad det stege nogle minutter. Hæld tomater og bønner i og smag til med salt og chili. Koger indtil kødet er mørt.
Serveres med Nshima, der er en tyk grød af afrikansk majsmel, kogt op med vand. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 15913 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne