Fyldte grahamsboller
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Margarine røres med salt, rygeost og citronsaft der tilsættes lidt ad gangen og smages til med peber. Cremen deles i 2 portioner. Bollerne skæres igennem og lidt af krummen tages ud. Champignon skæres i skiver. Løget hakkes og snurrer klare i smør. Champignonskiverne tilsættes sammen med lidt salt og koger med ved jævn varme i 10 minutter. Rør af og til og stil det til afkøling. Lakseskiver skæres i tern og ægget hakkes fint. Skalotteløg skæres i tynde ringe. 1 spsk purløg, 50 g laks, hakket æg og skalotteløg blandes i den ene portion ostecreme og smages til med peber. De afkølede champignon og løg, persille og 1 spsk purløg blandes i resten af ostecremen og smages til med peber. De halve boller fyldes med henholdsvis laksecreme og champignoncreme. Dækkes til og hviler i køleskab 1 time. Ved servering drysses bollerne med henholdsvis resten af lakseterningerne og resten af purløgene.
|
|
Opskriften er vist 10981 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne