Fyldte grahamsboller

Fyldte grahamsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.plantemargarine
100 g.rygeost
2 tsk.citronsaft
4 grahamsboller
125 g.champignon
1 løg
20 g.smør
100 g.laks
1 hårdkogt æg
2 skalotteløg
3 spsk.klippet purløg
1 spsk.hakket persille
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Margarine røres med salt, rygeost og citronsaft der tilsættes lidt ad gangen og smages til med peber. Cremen deles i 2 portioner. Bollerne skæres igennem og lidt af krummen tages ud. Champignon skæres i skiver. Løget hakkes og snurrer klare i smør. Champignonskiverne tilsættes sammen med lidt salt og koger med ved jævn varme i 10 minutter. Rør af og til og stil det til afkøling. Lakseskiver skæres i tern og ægget hakkes fint. Skalotteløg skæres i tynde ringe. 1 spsk purløg, 50 g laks, hakket æg og skalotteløg blandes i den ene portion ostecreme og smages til med peber. De afkølede champignon og løg, persille og 1 spsk purløg blandes i resten af ostecremen og smages til med peber. De halve boller fyldes med henholdsvis laksecreme og champignoncreme. Dækkes til og hviler i køleskab 1 time. Ved servering drysses bollerne med henholdsvis resten af lakseterningerne og resten af purløgene.





karakterer:
Opskriften er vist 10949 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu