Fyldte flæskeruller
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Indsendt : |
|
|
Krydr kødskiverne med salt og peber og fordel dild og tomatpuré på. Rul skiverne sammen og bind med bomuldsgarn. Brun rullerne i en gryde med smør. Spæd med bouillon og lad rullerne snurre 30-40 minutter under låg. Tag rullerne op og jævn til sovs. Kom rullerne i sovsen og server. Servér evt, kartoffelmos til.
|
|
Opskriften er vist 9740 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne