Fyldte bagte ferskner

Fyldte bagte ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store ferskner
50 g.amarettomakroner
1 dl.marsala eller halvtør sherry
1 spsk.sukker
20 g.margarine
 
Opskrift:
Skold fersknerne og træk skindet af dem. Halver og udsten dem. Udhul de halve ferskner let, så der bliver plads til fyldet. Mos det udtagne frugtkød med en gaffel. Smuldr makronerne og væd dem med 2 spsk. marsala. Tilsæt ferskenkød og sukker og rør det sammen. Fyld massen i de halve ferskner og læg lidt margarine i hver.

Sættes i ovnfast fad og bages 10 min. ved 200º. Server dem lune.





karakterer:
Opskriften er vist 11435 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu