Fyldte bagte ferskner
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Skold fersknerne og træk skindet af dem. Halver og udsten dem. Udhul de halve ferskner let, så der bliver plads til fyldet. Mos det udtagne frugtkød med en gaffel. Smuldr makronerne og væd dem med 2 spsk. marsala. Tilsæt ferskenkød og sukker og rør det sammen. Fyld massen i de halve ferskner og læg lidt margarine i hver.
Sættes i ovnfast fad og bages 10 min. ved 200º. Server dem lune. |
|
Opskriften er vist 11435 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne