Fyldte avocadoer

Fyldte avocadoer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fyldte avocadoer, billede 4 Fyldte avocadoer, billede 1 Fyldte avocadoer, billede 2 Fyldte avocadoer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 avocadoer
0.5 dl.citronsaft
 
200 g.pillede rejer
2-3 tomater i små tern
1 spsk.finthakket persille
1 spsk.fintklippet dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær avocadoerne i halve og tag stenen ud. Dryp frugtkødet straks efter med citronsaft, så bliver det ikke mørkt. Skær avocadokødet ud af skallerne og skær det i små terninger.

Bland det med de pillede rejer, tomater og krydderurter. Krydr med salt og peber.

Kom det tilbage i skallerne og pynt med lidt brøndkarse, dild eller andet grønt på fadet.





karakterer:
Opskriften er vist 74799 gange,
og udskrevet 2097 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-17 15:17:37
Det smager rigtig godt.

  -   2008-12-15 00:02:11
denne forret har jeg selv brugt flere gange... den er nem og smager dejligt kan kun anbefalde den

  -   2008-09-08 14:49:07
Herlig ret - velsmagende. Jeg brugte lidt græsk yoghurt smag til med sød chili til at holde lidt sammen på indholdet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Let at lave, smager vidunderligt