Fyldte appelsiner
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Skær et låg af appelsinerne og udhul dem med en lille spids kniv eller med en såkaldt grapefrugtkniv. Skær appelsinkødet fra hinderne og skær det i små stykker. Rør creme fraichen sammen med æggeblomme og sukker og bland appelsinstykker i. Ikke al appelsinvæden skal blandes i, så bliver cremen for flydende.
Læg rosinerne i blød i likør (portvin eller appelsinsaft) og læg husblasen i koldt vand få minutter. Smelt husblasen over vandbad og hæld den herefter i en tynd stråle i creme fraiche-blandingen, mens der piskes. Bland likør-rosinerne i sammen med grofthakkede mandler. Pisk fløden til skum og vend den i. Lad cremen blive halvstiv før den fordeles i appelsinerne. Stil dem koldt, til cremen er helt stiv.
Form imens små marcipanblade. Drys appelsinlågene med sigtet flormelis og læg marcipanblade herpå. Pynt med et cocktailbær. Læg låg på appelsinerne.
|
|
Opskriften er vist 9035 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne