Kapenta (tørret fisk)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Zambia Indsendt : |
|
|
Fiskene renses godt og hovederne skæres af. Koger ca. 10 min. i vand. Steges på panden i olie og tilsættes løg, tomater og krydderier.
Serveres med Nshima, der er en tyk grød af afrikansk majsmel, kogt op med vand. |
|
Opskriften er vist 9745 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-10-05 10:13:40 Mangler mål på ingredienser! Hvor købes kapenta? Og igen mål på ingredienser til nshima (kan ikke se opskriften her). ØV - det er ellers altid spændende med eksotiske opskrifter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne